BeRape RamAi BaCa BLoG aKoo Nih???

Wednesday, April 15, 2009

JanGan BaCa CiTeR LuCaH!! (JiKa AnDa SuCi)


Peringatan.

entri ini hanyalah untuk suka-suka sahaja. jika ada yang tidak suka, sila jangan baca entri ini. jauhi maksiat, dekati makrifat.


Cerita 1:
Aminah merenung batang yang semakin menegak itu, dia terus mengusap-usap batang tersebut, kelihatan air putih mengalir keluar. Aminah pun menjerit "..Nek lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya.."..


Cerita 2:
Jalal meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu, hatinya puas dan semangatnya semakin berkobar-kobar, jari-jemarinya terus menguli tanpa henti. Jalal tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sainsnya itu yang bertajuk "bentuk muka bumi di kawasan berbukit bukau."


Cerita 3:
Zamrul menghisap-hisap puting itu dengan berhati-hati dan perlahan, dia tidak mahu tergesa-gesa, sesekali lidah nya menyentuh lembut hujung puting itu dan menyedut keluar sedikit susu ..."cehhh masih panas, dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masih panas" Anak Zamrul yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zamrul semakin tension.


Cerita 4:
Idham menjerit sambil menghenjut-henjut badannya dengan rakus dan kasar "Come on baby, lets make it..."..katanya berulang-ulang kali tanpa henti.. Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus memacu kudanya untuk menamatkan perlumbaan itu, dia bertekad untuk memenangi tempat pertama dalam perlumbaan itu.


Cerita 5:
Bahagian belakang kereta itu bergegar dan berhenjut-henjut. Alman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat dua susuk tubuh manusia sedang melakukan sesuatu di dalam kegelapan itu. Alman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari. Tetapi setelah lama mengintip Alman pun lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnya untuk membantu mereka menukarkan tayar kereta mereka yang pancit itu.


**Kesimpulannya, Jika korang langsung tidak terfikirkan aper-aper mengenai seks semasa membaca 5 cerita diatas, ini bermaksud korang bukannya seorang yang normal. Sebaliknya jika korang terfikirkan sesuatu yang berkaitan dengan seks....jangan ler korang risau, sebab korang adalah seorang yang normal..Tapi, jangan lar pikir 18SX jer tau!!!

Korang MACAM MANA? aku normal.....hehehee?

4 comments:

 1. aku mengusap2 benjolan mu itu...
  eh ada lubang la...
  aku memasukan jariku di dalam lubang tu..
  rupa2 nya ia pusat kamu..
  tangan aku tgah bermain dengan perut mu yg comel tu hahahah

  ReplyDelete
 2. hahahaha..agak geli geleman di situ kj..wa3..hahahaha..ah kau bab2 ni trus normal ek..kui3

  ReplyDelete
 3. OTAK KAU MEMG BLUE R

  ReplyDelete
 4. hahahaa....kelakar ner la hai....

  ReplyDelete