BeRape RamAi BaCa BLoG aKoo Nih???

Monday, January 17, 2011

AkU MaSiH Di SiNI !!!!!


Malas
Lama
Sibuk


wah...
lamanya tak menulis.bukan per, dulu laptop aku rosak time final sem..pastu, setting blog ni yg wat aku menyumpah2, sbb tak macam setting yg awal2 dulu..n sekarang, maybe sebab aku da brada kat alam baru..yg wat aku mcm "nak taknak" je menulis...heeeeee..

owh, alam yg aku ckp kat atas tu, bukan alam ghaib tau..apatah lagi zainal ALAM kadir tuh.. (ye kan nama dia tu? ke ALAM kadir zainal? lupe la..mls nk check)..ok2..so, as some of u da tau, aku sekarang dah bukan bergelar pelajar..sob sob..

chop!!!!!! bukan aku kena buang U tau! apatah lg sangkut time blajar..bukan, bukan..laju jer korang pk negatif ek..tak baek..isk isk...tapi, aku nak bgtau yg aku da tamat belajar pun la.so, skrg dah bekerja pun..heeeeeeee.....

walau macamana pun, zaman belajar tetap paling best..Sebab??? bley golek2 spjg hari....bley tgk citer aje spjg masa...n bley kuar maen bowling atau wayang stiap hari..!! tak macam skrg..nak gi amek IC pun kena pk, nk amek cuti ke tak..sob sob

so, itu la sbb kenapa aku da lama tak update..lameeee sgt....tgk la.kalo ak rs mcm best je nk update, daku meng'update' la eh...kalo tak, hurm, daku update citer2 best kat FB daku aje la kot..kuikui...

p/s: tak suka ape yg perempuan buat, n tak suka ape yg lelaki buat, maknanya kamu "ehem-ehem" lar...heee...alamak.tetiba teringin nak makan donut lar! huhu
(pernyataan di atas khas utk YANA YAZED) ;P

8 comments:

  1. wakluuuuu!!! kamu kan, dahlah dah lama tak menulis. bila menulis je mahu ngata daku! nyampah!!

    ReplyDelete
  2. itu baru mukadimah...blum masuk lagi bab mengata2 la..huhuhu

    ReplyDelete
  3. roy tu memang camtu...
    eh update kat ofis ke???

    ReplyDelete
  4. after 10 months, welcome back roy. Tahniah. anda berjaya. haha

    ReplyDelete
  5. hahaha..tp ni pun taktau lg nk menulis smule ke tak..tgh berpikir2 lagi ni.. :(

    ReplyDelete
  6. menulis bkn kerja roy. dtg bile mood nk menulis tu ade.

    dont push it, enjoy it. :D

    ReplyDelete
  7. afiqqq.... dia memang enjoy bila menulis mngutuk aku. hampes!

    ReplyDelete
  8. hahha.... lama sey tk menyebok kt blog korang.... kalo tk dulu rajin je singgah.... busy2.....haha

    ReplyDelete